Hoppa till sidans innehåll

Deltävling 1 skjuts upp

22 MAR 2020 10:13
Styrelsen i GEC MS har efter lång diskussion beslutat att flytta fram deltävling 1 av Gotland Enduro Championship. Vi beklagar detta men i rådande situation anser vi att det är rätt beslut.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2020 10:13

Hela världen går igenom en situation som måste respekteras. Vi är överens om att Gotland i nuläget är relativt förskonade och inser att flera tycker samhällets reaktioner är överdrivna. Hur omfattande spridningen är om några veckor kan vi dock bara spekulera i. 

Vi har ett ansvar att minska smittspridning till riskgrupper i samhället. Utöver detta har vi ett ansvar att inte belasta sjukvården om ett akut utbrott av virus skulle ske även på Gotland.

Detta är de primära orsakerna till att vi väljer att skjuta fram deltävlingen från 4 april till senare i höst.

Under torsdagen träffades den svenska idrottsrörelsen för att diskutera vilka konkreta effekter regeringens beslut och myndigheternas rekommendationer har för idrottsverksamhet.

För den som vill veta mer om hur nuvarande situation påverkar idrotten, inklusive endurosporten, rekommenderar vi Idrottsrörelsens sida om Corona samt Svemos uppdaterade rekommendationer och riktlinjer gällande corona-utbrottet.

Skribent: Styrelsen GEC MS
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Postadress:
Gotland Enduro Cross MS - Motorcykel och Snöskoter
Reine Olofsson, Hejdeby Suderbys 240B
62176 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info