Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Gårdagens informationsträff GEC

05 MAR 2021 14:59
Kortfattad summering från gårdagens informationsträff gällande Gotland Enduro Championship
  • Uppdaterad: 05 MAR 2021 14:59

Igår hade vi ett öppet forum om GEC-tävlingarna som planeras, flera av er kanske var med. Här är de viktigaste punkterna från kvällen.

Funktionärsutbildning

Vi kommer ganska omgående utbilda fler till Tävlingsfunktionärer, bra för den som vill fördjupa sig i regler mm. Efter det finns även möjlighet till utbildning till Tävlingsledare.

Preliminära datum för funktionärsutbildningen är 15, 17 samt 21 mars.

Ingen av utbildningarna är speciellt betungande, utförs fn. digitalt och ligger inte ivägen i bakfickan. Vi hoppas naturligtvis att flera av er är intresserade och samtidigt vill vara med i arrangemanget av våra tävlingar, ju fler vi är ju mindre uppoffring för den enskilda individen, vi är även i mycket stort behov av tillväxt och utbildade tävlingsledare så att vi även kan dela upp den uppgiften på fler, lyssna runt i er närhet, kanske någon som inte kör är intresserad!

>> Lämna din intresseanmälan här <<

Tveka inte att kontakta någon i styrelsen och framför allt, häng med på första utbildningsetappen till Tävlingsfunktionär!

Coronaanpassningar

En förutsättning för att få genomföra tävlingarna är att vi följer Svemos riktlinjer gällande Coronaanpassningar. Där ingår det bland annat att vi inom klubben utser en Coronaansvarig.

Denna person kommer att ingå i organisationskommittén och ska säkerställa att vi tillsammans gör de anpassningar som krävs. Ansvarig ska vara insatt i, samt ha kunskap om, de regler och restriktioner som gäller vid aktuell tidpunkt för tävling.

>> Kontakta någon av oss i organisationskommittén << om du vill hjälpa till med Coronaanpassningar eller bara vill veta mer!

Skribent: Reine Olofsson
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Postadress:
Gotland Enduro Cross MS - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Krusare, Tellusgatan
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info