Hoppa till sidans innehåll

GEC 3 – PM AFTER RACE

17 JUN 2022 17:33
Hej igen och Tack för Ert deltagande, hoppas Ni fick en härlig dag och en rolig tävling! Vill passa på att tacka alla förare och ALLA som på något sätt hjälpt till att göra denna tävling möjlig samt samtliga sponsorer!
  • Uppdaterad: 17 JUN 2022 17:33

Årets tredje tävling besökte MHF-Ungdom och dess bana i Othem, ett härligt deltagande från MHF-Ungdoms representanter med deltagande i allt från planering till genomförande v tävlingen, en härlig kiosk med bl.a. supergoda hamburgare och ett allmänt trevligt bemötande. Noteras bör också ett högt deltagande på själva bandardagen med god uppslutning och allmänt härlig stämning! KUL!!

Alla tävlingar bygger på ideellt arbete och föreningen och organisationskommittén behöver alltid fylla på med personer som är villiga att bidra, så tveka inte att ta kontakt med någon i organisationskommittén, all hjälp är välkommen och ingen insats är för liten, ha kul tillsammans och anslut till någon av grupperna i organisationen, ju fler vi är desto mindre börda för alla! Kontaktuppgifter hittar Ni på hemsidan; Organisation - Gotland Enduro Cross MS - IdrottOnline Klubb (gec.nu)

På följande sidor i detta PM After Race finner Ni:

  • Resultat från den senaste tävlingen i Gotland Enduro Championship, Heat 1, klassvis Heat 2, klassvis samt Totalresultat (Senior – Junior) för mästerskapet.
  • Cupsammanställning där cuppoängen räknas samman, Total (Senior – Junior) för mästerskapet samt klassvis för samtliga klasser.

  • Sammanställning över bästa varvtid för respektive förare som utgör underlag för kommande startordning (seedning).

Håll utkik efter kallelser till erfarenhetsmöte, bandardagar, utbildningar etc., anmälan till nästa GEC-deltävling, enligt planeringen 2022-09-03, aviseras som vanligt via alla våra kanaler på sociala medier och hemsida där sedan anmälan sker via Svemo TA i vanlig ordning.

Prata med Era kompisar och häng på, vi har riktigt roligt tillsammans! All information med TR etc. finns på föreningens hemsida.

Nu tar vi lite sommaruppehåll, glömmer inte körningen för snart smäller det till igen med höstens tävlingar!

Vi önskar Er ALLA en fantastisk sommar, härlig avkoppling och återigen varmt välkomna tillbaka i höst!

/Organisationskommittén GEC

Skribent: Organisationskommittén GEC
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Postadress:
Gotland Enduro Cross MS - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Krusare, Tellusgatan
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info