Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan från materielgruppen

06 MAR 2022 10:58
I morgon måndag mellan 17.00 och 20.00, kommer materielgruppen vara i garaget och fixa lite inför GEC 1. Och då vill vi bjuda in medlemmar som är intresserade av att hjälpa till i min grupp, eller någon annan grupp, till garaget.
  • Uppdaterad: 06 MAR 2022 10:58

Hej!

Nu är det bara fyra veckor till GEC 1 på P18 går av stapeln.

Att köra på klubbens egen bana, gör att allt arbete blir lite enklare. Så den tävlingen skall vi nog få ihop allt arbete med. Men vi har fler tävlingar, och det är mycket som skall falla på plats för att genomföra hela säsongen.

Vi behöver bli fler som hjälper till i våra olika arbetsgrupper. För desto fler vi är som hjälper till. Så blir det inte så tungt för ett fåtal personer. Jag är ansvarig för materiel & förrådgruppen. Och den gruppen skall se till att allt material och maskiner finns och är klart att användas till tävlingarna. Men sen finns det fler arbetsgrupp!

I morgon måndag mellan 17.00 och 20.00 kommer gruppen vara i garaget och fixa lite med materiel och maskiner inför GEC 1. Och då vill vi bjuda in medlemmar som är intresserade av att hjälpa till i min grupp, eller någon annan grupp, till garaget. Jag hoppas att någon ur varje grupp kommer att finnas på plats.

Väl mött, hälsningar Sivert
Materiel & förrådgruppen

Skribent: Sivert Lindstedt
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Postadress:
Gotland Enduro Cross MS - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Krusare, Tellusgatan
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info