Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Träning & Tävlingsuppehåll

04 JAN 2021 10:04
Vi har beslutat att ställa in all tränings- och tävlingsverksamhet tillsvidare. Både för att minska smittspridningen OCH avlasta sjukvården. Det innebär bland annat att Motorgropen P18 kommer att vara stängd för träning.
  • Skapad: 04 JAN 2021 10:04

Som alla vet så är Corona-läget på Gotland mer allvarligt än någonsin. Dessutom påbörjas nu vaccineringen av alla medborgare. En direkt konsekvens av detta är att belastningen på sjukvården är extremt hög just nu.

Styrelsen diskuterade situationen innan julhelgen och hur vi som förening bör agera för att ta vårt ansvar. Som grund har vi tittat på de riktlinjer och analysstöd som Svemo erbjuder. Vi har även tagit hänsyn till att enduro- och motocross är skadebenägna aktiviteter samt hur andra klubbar i Sverige har valt att agera.

Vi har därför beslutat att ställa in all tränings- och tävlingsverksamhet tillsvidare. Både för att minska smittspridningen OCH avlasta sjukvården.
Det innebär bland annat att Motorgropen P18 kommer att vara stängd för träning. Detta gäller som minst januari månad ut. Det är givetvis mycket tråkigt men beslutet känns ändå enkelt och helt rätt just nu.

Vi följer omvärldsläget löpande och kommer ta ett nytt beslut om/när vi kan öppna upp igen.
Har ni eventuella frågor kring beslutet så finns vi i styrelsen tillgängliga via mail på This is a mailto link.

/Styrelsen GEC MS

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Postadress:
Gotland Enduro Cross MS - Motorcykel och Snöskoter
Fredrik Krusare, Tellusgatan
62141 Visby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info